Atunci și acum - o afacere de familie stabilă

Despre Fronius

Pasiunea pentru noile tehnologii, cercetarea intensivă și soluțiile revoluționare au modelat marca Fronius încă din 1945. În calitate de lider tehnologic, Fronius dezvoltă și implementează metode inovatoare de monitorizare și control al energiei pentru tehnologia de sudură, fotovoltaică și încărcarea bateriei. Fronius crează noi căi, încearcă ceva dificil și reușeşte acolo unde alții nu au reușit să realizeze ceea ce pare a fi imposibil. Dar acestea nu sunt singurele motive pentru care Fronius este liderul global în inovație și tehnologie. Fronius are o viziune clară, un spirit inventiv fără încetare și un sentiment de calitate înrădăcinat, astfel încât să poată continua să schimbe limitele a ceea ce este posibil și să stabilească tendințele care schimbă piața.

Tehnologia avansată și calitatea absolută a produselor inovatoare de la Fronius au umplut oamenii cu entuziasm de generații, inspirând încredere, încredere și satisfacție. Durabilitatea lor este impresionantă, stimulează productivitatea, mărește randamentul energetic și, de asemenea, reduce costurile de operare. Acestea îi ajută pe clienți să facă progrese semnificative și să pună bazele creșterii și dezvoltării de succes. Fronius are 34 de filiale pe cinci continente – totuși este în continuare aceeași companie care a fost dintotdeauna, combinând valorile unei afaceri de familie cu rădăcinile regionale, cu viziunile unei companii globale.

Din rădăcinile puternice din australiene Fronius a dezvoltat o prezență globală – fiind o companie reprezentată în întreaga lume de peste 30 de companii naționale Fronius. Unitatea de afaceri Solar Energy este o parte importantă din peste 20 dintre acestea.

În plus, cu rețeaua globală de parteneri de vânzări și partenerii de servicii Fronius din peste 60 de țări, se asigură că experții sunt întotdeauna în apropiere pentru a oferi asistență locală clienților noștri.