Prezenţi în peste 3 bilioane de case

Despre Huawei

Huawei, un furnizor mondial de soluții TIC și de rețea energetică, servește mai mult de o treime din populația lumii. Soluțiile, produsele și serviciile sale sunt utilizate în peste 170 de țări. Cu peste 61 miliarde de dolari investiți în cercetare și dezvoltare în ultimul deceniu, Huawei continuă să inoveze pe baza nevoilor clienților și se angajează să îmbunătățească experiența clienților și să ofere valoare maximă.

Cu o prezență stabilită pe piețele solare din întreaga lume, Huawei furnizează invertoare de șir de nouă generație cu tehnologie de gestionare inteligentă pentru a crea o soluție Smart PV complet digitalizată – FusionSolar. FusionSolar este inteligent, sigur și fiabil, oferind în același timp randamente ridicate și rentabilitate a investiției, făcând Huawei alegerea preferată pentru investitori și dezvoltatori din întreaga lume.

Huawei aduce cea mai recentă tehnologie digitală și de internet în generarea de energie PV la scară utilitară. Soluțiile sale fac ca orice centrală fotovoltaică să funcționeze mai eficient și printr-o inteligență mai bună.

Beneficii:

  • Disponibilitate ridicată a invertorului certificată de TUV;
  • Fără siguranță DC în interior, O&M „0-Touch” și funcționare fiabilă;
  • Design complet sigilat cu protecție de tip 4X.