Cel mai mare producător de celule și module tip N

Despre Jollywood

Fondată în 2008, Jolywood este o companie națională de înaltă tehnologie. A fost listată cu succes în 2014 la bursă. Jolywood se concentrează pe cercetarea și dezvoltarea inovatoare și producția de înaltă calitate a materialelor auxiliare fotovoltaice, a celulelor solare și a modulelor, integrarea sistemului și a altor produse. Fiind cel mai mare producător de coli din lume cu o cotă de piață de 30%, Jolywood a primit premiul financiar pentru sănătate Top3 din partea Photon.

Jolywood (Taizhou) Solar Technology Co., Ltd este cel mai mare producător de panouri solare bifaciale TOPCon de tip N (cu o capacitate mai mare de 3GW), cu un capital social de 1,5 miliarde de yuan. În procesul de fabricare a panourilor solare bifaciale TOPCon de tip N, Jolywood are drepturi de proprietate intelectuală independente complete. Până în prezent, a solicitat 99 de brevete conexe, inclusiv 58 de brevete acordate și articole PCT5 și menține o colaborare de cercetare pe termen lung cu renumitul Institut IMEC, Universitatea Sun Yat-sen, Universitatea Shanghai Jiaotong.

Tehnologia solară bifacială de tip N Jolywood este utilizată la scară largă. Seria Niwa atinge cea mai mare putere, de 460w, din industrie, care este cea mai mică soluție LCOE. Produsele bifaciale TOPCon de tip N ale companiei au fost aplicate proiectelor de energie verde promovate de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare și celei mai mari centrale electrice de tip N (Sihong 500MW) din lume.

Până în prezent, Jolywood (Taizhou) Solar Technology Co., Ltd a stabilit parteneriate strategice cu o serie de grupuri industriale la scară largă, cum ar fi National Power Investment Yellow River Hydropower și Shanghai Electric. Pe piețele de peste mări, panourile bifaciale de înaltă eficiență de tip N au fost utilizate în cel mai mare proiect solar din Oman, Orientul Mijlociu.