knebel

Încălzire cu infraroșu de top

Despre Knebel

În 2006, Knebel a fost unul dintre inovatorii în domeniul încălzirii cu infraroșu. O varietate de produse au fost dezvoltate în ultimii 15 ani și perfectionate în continuu de-a lungul anilor. Încălzitoarele cu infraroșu au devenit din ce în ce mai eficiente de-a lungul anilor, iar dezvoltarea a culminat cu încălzitorul Carboglas, care a fost lansat pe piață în 2017 ca o premieră mondială.

Fabrica din Runkel an der Lahn dezvoltă, produce și testează o varietate de obiecte de încălzire de înaltă calitate cu 20 de angajați calificați – pentru camere și clădiri utilizate în mod privat, precum și pentru proprietăți comerciale.

Knebel stabilește întotdeauna tendințe: de exemplu, cu combinația de sisteme de încălzire cu infraroșu și sisteme fotovoltaice, cu control digital al încălzirii prin aplicația smartphone și PC sau cu materiale inovatoare și estetice.

Knebel oferă încălzitoare cu infraroșu adecvate pentru fiecare gust și fiecare spațiu. Încălzitoarele cu infraroșu pentru picioare încălzesc exact acolo unde este nevoie de căldură. Cu puterea selectată corect, încălzitoarele cu infraroșu cu montaj pe perete și tavan asigură căldură plăcută și naturală în fiecare cameră și, spre deosebire de alta soluţii, la costuri foarte mici.

Încălzitoarele cu imagini cu infraroșu oferă fiecărei camere o strălucire nouă. Încălzitoarele inestetice din baie sunt de domeniul trecutului. Acestea au fost înlocuite cu încălzitoarele cu oglindă cu infraroșu, deoarece încălzitorul din oglindă nu se observă și, de asemenea,  economisește mult spațiu în baie.