Rapid, eficient și sigur

Despre Marzari Technik

Siegfried Marzari, născut în 1930, și-a însoțit tatăl, zidar, la misiunile sale de teren. Alegerea profesiei a mers astfel în direcția meșteșugului. După cum era obișnuit la acea vreme, el a vizitat diferitele companii din Leutkirch în căutarea unui loc de muncă și, după scurt timp, a fost entuziasmat de comerțul cu Flaschner.  Avea 17 ani când și-a început ucenicia cu maestrul producător de sticle Hans Wagenseil. Anii postbelici s-au caracterizat prin construcții, renovări și construcții noi.

Siegfried Marzari a văzut că cererea tot mai mare de protecție pentru coșurile de fum este o oportunitate de a fabrica un înconjurător al coșului de fum, care până acum fusese o artizanat pur.

Primul atelier din magazia casei a fost dotat cu elementele esențiale pentru a începe producţia. O nouă extindere a încăperilor de producție a fost implementată în 1982. Din acest moment, au putut fi utilizate mașini electronice modern.

Odată cu creșterea utilizării energiei solare, gama de produse a crescut din nou pentru a include pătrunderi de conducte și cabluri pentru energie solară termică și fotovoltaică.

Din segmentul existent de ventilare a cizmei, a fost creată o gamă de panouri metalice pentru acoperiș pentru instalarea cârligelor de acoperiș pentru sistemele solare. Odată cu acest produs, a venit progresul în producția de serie în 2006. Marzari Technik furnizează acum către companii solare din țările vecine Austria, Elveția și Italia.

Piața actuală a energiei regenerabile oferă Marzari Technik provocarea dezvoltării produselor pentru sisteme solare și accesorii pentru instalarea acoperișului în sectorul acoperișurilor.