Considerăm că informarea corectă a utilizatorilor site-ului www.psgroup.ro este foarte importantă şi în acest sens, în cele ce urmează vă vom prezenta datele pe care le colectăm de la utilizatori, scopurile în care sunt aceste date sunt folosite, dar şi drepturile fiecărui utilizator care accesează site-ul www.psgroup.ro.

Cine suntem?

Compania: S.C. Pernstein Group S.R.L., având CUI RO41800604, şi fiind înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/14266/2019.

Ce date cu caracter personal colectăm şi de ce?

Datele personale ale oricărui vizitator şi utilizator urmează a fi folosite doar de către Companie şi doar pentru scopul declarat al acestui site. Astfel, informaţiile din formularul de contact sau din formularul de comandă sunt utilizate doar pentru a răspunde solicitorilor şi pentru a trimite sau pentru a procesa comenzile dumneavoastră. De asemenea, informaţiile colectate sunt utilizate în vederea trimiterea eventualelor promoţii şi a buletinelor informative periodice, dacă aţi acceptat înscrierea la Newsletter.

Compania îşi asumă obligativitatea de a nu face publice informaţiile cu caracter personal şi de a nu comercializa bazele de date care conţin astfel de informaţii personale. Excepţia de la această regulă o reprezintă solicitările organelor de control abilitate ale statului.

Politica de confidenţialitate redă modalitatea în care site-ul www.psgroup.ro foloseste toate datele personale colectate de la utilizatorii care accesează acest site. Pentru noi confidenţialitatea datelor utilizatorilor site-ului nostru este extrem de importantă. Astfel că depunem toate eforturile pentru protejarea datelor personale.

Informaţiile personale care sunt colectate pe site-ul www.psgroup.ro şi care pot fi stocate pentru o anumită perioadă de timp vizează următoarele categorii de date:

 1. Informaţii cu privire la dispozitivul de pe care este accesat site-ul nostru (adresa IP, locaţia geografică, tipul dispozitivului, sistemul de operare, ora şi data accesării etc.);
 2. Informaţiile necesare înregistrării pe site, spre exemplu adresa de e-mail;
 3. Durata vizitelor pe site şi care sunt paginile accesate;
 4. Orice alte informaţii şi date cu caracter personal care sunt trimise către site-ul www.psgroup.ro.

Pentru a putea introduce informaţii cu caracter personal aparţinând unei terţe persoane este necesar consimţământul persoanei respective atât pentru divulgarea informaţiilor personale, cât şi pentru procesarea acestor date concomitent cu respectarea aceastei politici de confidenţialitate.

Datele cu caracter personal care sunt transmise folosind site-ul www.psgroup.ro urmează a fi colectate şi folosite numai în vederea atingerii scopurilor menţionate în această politică sau pe oricare dintre paginile site-ului. Astfel, informaţiile având caracter personal pot fi folosite pentru următoarele scopuri:

 1. Adaptarea site-ului www.psgroup.ro la cerinţele utilizatorului sau ale vizitatorului;
 2. Trimiterea de comunicări cu caracter comercial pentru informarea utilizatorilor;
 3. Expedierea de notificări solicitate în mod expres de către utilizatori prin intermediul e-mail-ului;
 4. Trimiterea buletinelor informative prin e-mail în condiţiile în care acestea au fost solicitate de către utilizator;
 5. Administrarea eficientă a site-ului www.psgroup.ro;
 6. Furnizarea de servicii sau produse prestate de S.C. Pernstein Group S.R.L.;
 7. Trimiterea de comunicări de marketing cu privire la serviciile sau produsele pe care le oferim utilizatorilor site-ului nostru;
 8. Pastrarea securităţii site-ului nostru şi prevenirea unor eventuale fraude;
 9. Alte utilizări.

Menţionăm că toate informaţiile cu caracter personal colectate pe site-ul www.psgroup.ro sunt în deplină siguranţă şi vor fi păstrate cu caracter confidenţial, nefiind oferite terţilor în niciun scop fără consimţământul dumneavoastră. Datele dumneavoastră personale pot fi divulgate doar către echipa www.psgroup.ro pentru scopurile prevăzute în această politică. În situaţiile în care astfel de date personale ne sunt solicitate prin lege ne vedem obligaţi să asigurăm organelor de control astfel de informaţii pentru toate procedurile legale potenţiale sau în derulare. De asemenea, astfel de date cu caracter personal pot fi folosite pentru a ne proteja drepturile noastre legale. Datele dumneavoastră personale nu pot fi furnizate catre terţi în alte situaţii decât cele menţionate în această politică de confidenţialitate. www.psgroup.ro va depune toate eforturile necesare în vederea protejării datelor cu caracter personal pe care dumneavoastră le furnizaţi prin accesarea şi utilizarea site-ului www.psgroup.ro.

Drepturile utilizatorului

În contextul colectării, stocării şi prelucrării datelor cu caracter personal pe site-ul www.psgroup.ro, fiecare vizitator şi utilizator al site-ului beneficiază de o serie de drepturi, şi anume:

 1. Dreptul de a deţine informatii complete şi actuale cu privire la modalitatile de colectare şi utilizare a datelor personale;
 2. Dreptul de a avea acces la datele pe care le deţinem despre dumneavoastră;
 3. Dreptul de a solicita schimbarea şi actualizarea datelor dumneavoastra personale;
 4. Dreptul de a solicita ştergerea completă a datelor cu caracter personal pe care le-am colectat şi stocat cu privire la dumneavoastră;
 5. Dreptul de a solicita încetarea trimiterii de mesaje de marketing către adresele furnizate;
 6. Dreptul de a depune o plângere către organele abilitate cu privire la folosirea datelor dumneavoastră.

www.psgroup.ro îşi rezervă dreptul de a modifica periodic politica de confidenţialitate prezentă prin publicarea unor versiuni noi pe site. în acest context este indicat ca fiecare vizitator şi utilizator să verifice ocazional această pagină pentru a fi mereu informat cu privire la orice eventuală modificare efectuată la această politică de confidenţialitate. În acest mod fiecare utilizator va avea siguranţa faptului că a înţeles modificările aduse politicii de confidenţialitate de faţă. În situaţia în care doriţi actualizarea, modificarea sau ştergerea datelor dumneavoastră personale, va rugam să ne informaţi cu privire la acest aspect prin pagina de „Contact” de pe site-ul nostru.

Măsuri de securitate

Pentru a asigura protecţia datelor cu caracter personal sunt asumate o serie de măsuri de securitate:

 1. Prezenţa unei clauze de confidenţialitate în contractul tuturor angajaţilor care au acces şi care urmează să prelucreze datele cu caracter personal.
 2. Datele cu caracter personal sunt prelucrate folosind mijloace automate şi respectând toate cerinţele legale în vigoare, dar şi condiţiile necesare pentru a asigura securitatea, confidenţialitatea şi respectarea drepturilor personelor vizate.
 3. Serverul care colectează datele cu caracter personal are instalat un certificat de securitate.
 4. Site-ul www.psgroup.ro are afişată politica de confidenţialitate.
 5. Baza de date cu informaţiile cu caracter personal poate fi accesată doar de către angajaţii firmei S.C. Pernstein Group S.R.L. (www.psgroup.ro)  folosind un username şi o parolă de identificare.
 6. Toti angajaţii care nu mai fac parte din cadrul firmei S.C. Pernstein Group S.R.L. nu mai au acces la baza de date cu informaţii personale ale utilizatorilor, conturilor acestor angajaţi fiind şterse.
 7. Toate datele cu caracter personal sunt stocate doar pentru perioada de timp necesară pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate respectivele date personale.