Invertoare

SAJ Electric

O echipă puternică de dezvoltare și cercetare

Prioritizând inovația tehnică, SAJ stăpânește tehnologii de vârf, cum ar fi controlul vectorului de frecvență cu înaltă performanță, controlul mișcării și generarea eficientă de energie, pentru a construi un mediu energetic eficient, care să integreze generarea de energie.

Huawei Inverter

Prezenţi în peste 3 bilioane de case

Fondată în 1987, Huawei este un furnizor de frunte la nivel mondial de infrastructură și dispozitive inteligente pentru tehnologia informației și comunicațiilor (TIC). Misiunea Huawei este de a aduce digitalul către fiecare persoană, casă și organizație pentru o lume complet conectată, inteligentă.

Fronius Inverter

Atunci și acum - o afacere de familie stabilă

Fronius rămâne, așa cum a fost dintotdeauna, o afacere stabilă de familie. Astăzi, Fronius este administrat de Elisabeth Engelbrechtsmüller-Strauß și este acum în proprietatea familiei de trei generații. Valorile importante pentru bunicul ei, Günter Fronius, rămân și astăzi valabile.

SolarEdge Inverter

Produse inteligente și soluții care alimentează viața

SolarEdge a revoluționat industria energiei solare inventând o modalitate mai bună de colectare și gestionare a energiei în sistemele fotovoltaice. Astăzi, este un lider global în tehnologia energiei inteligente, implementând capabilități de inginerie cu accent pe inovație.