Panouri solare

SOLUXTEC

Produse cu garanţie până la 25 ani

Soluxtec este un simbol al succesului inovator de mai bine de 10 ani. Ideea de progres conduce acest concept și rezultatul vorbește de la sine. Soluxtec este un producător inovator de module fotovoltaice, iar filozofia de producție se învârte în jurul calității, eficienței și esteticii ridicate.

LONGi Solar

Lider mondial al tehnologiei solare

LONGi conduce industria fotovoltaică pe noi culmi cu inovații de produse și un raport optim calitate preţ având la bază tehnologii monocristaline inovatoare. Furnizează anual peste 30 GW de plachete și module de înaltă eficiență, aproximativ un sfert din cererea de pe piața mondială.

Trina Solar

Echipamente de ultimă generaţie

În calitate de lider pe piaţa furnizorilor mondiali pentru modulele fotovoltaice și soluțiile de energie inteligentă, Trina Solar livrează produse fotovoltaice, aplicații și servicii pentru a promova dezvoltarea durabilă globală. Prin inovație constantă, duce industria fotovoltaică mai departe, popularizând energia regenerabilă.

Jolywood

Cel mai mare producător de celule și module tip N

Jolywood (Taizhou) Solar Technology Co., Ltd este cel mai mare producător de panouri solare bifaciale TOPCon de tip N, cu un capital social de 1,5 miliarde de yuani. În procesul de fabricare a panourilor solare bifaciale TOPCon de tip N, Jolywood are drepturi de proprietate intelectuală complete.