Energie ancorată în siguranță

Despre S-FLEX

De la fondarea sa în 2009, numele S: FLEX a reprezentat sisteme de montaj care sunt întotdeauna aliniate la cerințele clienților și la stadiul tehnologic actual. Pe lângă expertiza specializată în dezvoltarea tehnologiei de montare, echipa de ingineri și tehnicieni are, de asemenea, mai mult de 20 de ani de experiență în proiectarea și implementarea sistemelor complete de energie solară în Europa și SUA.

Lucrul în parteneriat cu clienții creează baza pentru relații de afaceri sigure și pe termen lung.

În calitate de furnizor de sisteme de montaj ale cărui servicii variază de la asistență la planificare până la livrare rapidă către șantier și asistență la instalare – și mai mult decât atât – S: FLEX se poate baza pe expertiza sa dovedită pe piața fotovoltaică.

Numele S: FLEX înseamnă flexibilitate – atât în ​​dezvoltarea tehnologiei solare, cât și în satisfacerea nevoilor clienților. Mai presus de toate, numele S: FLEX exprimă filozofia și viziunea companiei, care cuprinde fiecare aspect al afacerii:

“S reprezintă un serviciu remarcabil, care este întotdeauna prioritatea noastră principală

S reprezintă viteza (speed) cu care răspundem la întrebări și procesăm comenzile

S reprezintă statornicia (steadfastness) care ne face un partener de încredere

S reprezintă forța (strength) ca semn distinctiv al tot ceea ce facem și facem

S reprezintă protejarea (safeguarding) climei și a mediului – deoarece produsele și sistemele noastre contribuie la acest obiectiv

S reprezintă, de asemenea, standardele (standards) în continuă creștere în raport cu care ne măsurăm și dorim să fim măsurați de alții”