Produse inteligente și soluții care alimentează viața

Despre SolarEdge

Înființată în 2006, SolarEdge a dezvoltat soluția invertorului optimizat de curent continuu, care a schimbat modul în care puterea este recoltată și gestionată în sistemele fotovoltaice (PV). Soluția de invertor inteligent SolarEdge maximizează generarea de energie, reducând în același timp costul energiei produse de sistemul fotovoltaic, pentru un RoI îmbunătățit.

De la IPO pe NASDAQ în 2015, SolarEdge arată continuu o creștere semnificativă a veniturilor și a marjei brute. Puterea și stabilitatea financiară a companiei, combinate cu tehnologia sa de ultimă oră, fac din SolarEdge partenerul preferat pentru instalatorii, integratorii și alți participanți la piața energiei de vârf din industrie.

Continuând să avanseze energia inteligentă, SolarEdge se adresează unei game largi de segmente de piață a energiei prin oferta sa diversificată de produse, incluzând rezidențiale, comerciale și la scară largă PV, soluții de stocare și de rezervă de energie, încărcare EV, gestionarea energiei casnice, servicii de rețea și centrale virtuale, baterii și soluții de alimentare neîntreruptă (UPS).

Invertorul monofazat SolarEdge cu tehnologie HD-Wave rupe matrița invertoarelor solare tradiționale. Câștigător al prestigiosului premiu Intersolar 2016 și al renumitului premiu Edison 2018, invertorul monofazat este conceput special pentru a funcționa cu optimizatoarele de energie SolarEdge. Acesta vine cu un întrerupător de siguranță DC încorporat, oprire rapidă integrată și oferă o garanție standard de 12 ani, care poate fi extinsă la 20 sau 25 de ani.

Ultima generație de invertoare monofazate de la SolarEdge este proiectată utilizând o tehnologie nouă de conversie a puterii, care se bazează pe o comutare distribuită și o procesare puternică DSP. Invertorul este capabil să sintetizeze o undă sinusoidală curată care duce la o reducere dramatică a elementelor magnetice și de răcire grele. Rezultatul este un invertor și mai mic și mai ușor, pentru transport și depozitare simplificate, și o instalare simplă de o persoană. Eficiența record de 99% permite o producție mai mare de energie pentru un ROI îmbunătățit.