soluxtec germany

Produse cu garanţie până la 25 ani

Despre Soluxtec

Soluxtec este un producător inovator de module fotovoltaice, iar filozofia de producție se învârte în jurul calității, eficienței și esteticii.

Site-ul de producție SOLUXTEC GmbH situat în Bitburg, Germania oferă un avantaj unic (datorită locației sale în triunghiul de frontieră al Germaniei, Belgiei și Luxemburgului și proximității sale cu Franța) și facilitează relațiile de afaceri internaționale, precum și termenele scurte de livrare și ingineria sistemelor individuale.

Până în prezent, peste 250.000 de instalații au fost puse în funcțiune cu module fotovoltaice din familia SOLUXTEC – MODULUL și produc în mod fiabil și cu succes energie verde în multe țări din întreaga lume.

Soluxtec consideră că atât dezvoltarea, cât și producția de module fotovoltaice sunt activități care implică sarcina de a contribui la protecția mediului și, în același timp, de a asigura prosperitatea unei comunități.

Prioritatea principală a companiei este clientul, cerinţele acestuia fiind întotdeauna ascultate cu atenţie.

Fabricat în Germania

Soluxtec poartă cu mândrie eticheta „ Fabricat în Germania” cu o calitate superioară, măiestrie calificată, utilaje modernizate și mai mult de un deceniu de experiență în industria fotovoltaică.

Producția germană înseamnă inovație și calitate. Modulul fotovoltaic – SOLUXTEC DAS MODUL este creat cu cea mai bună inginerie germană şi oferă clientului un sentiment liniștitor, cu o calitate superioară și eficiență energetică.