Echipamente de ultimă generaţie

Despre Trina Solar

În calitate de furnizor mondial de lider de module fotovoltaice și soluții de energie inteligentă, Trina Solar livrează produse fotovoltaice, aplicații și servicii pentru a promova dezvoltarea durabilă globală. Prin inovație constantă, Trina Solar continuă să dezvolte industria fotovoltaică, creând o paritate mai mare a rețelei de energie fotovoltaică și popularizând energia regenerabilă. Se lucrează constant pentru a stimula dezvoltarea globală a energiei regenerabile în întreaga lume în beneficiul întregii omeniri.

Începând din decembrie 2020, compania Trina Solar a livrat peste 66 GW de module solare în întreaga lume, şi a fost introdusă în „Top 500 de întreprinderi private din China”. În plus, afacerea din aval include dezvoltarea de proiecte fotovoltaice solare, finanțare, proiectare, construcție, operațiuni și gestionare și soluții de integrare a sistemului unic pentru clienți. Trina Solar a conectat peste 5GW de centrale solare la rețeaua din întreaga lume. În 2018, Trina Solar a lansat pentru prima dată marca Energy IoT și acum își propune să fie liderul global al energiei inteligente.

Trina Solar a fost fondată în 1997 de către Gao Jifan. În calitate de pionier în domeniul energiei solare, Trina Solar a contribuit la schimbarea industriei, crescând rapid de la una dintre primele întreprinderi fotovoltaice din China şi devenind lider mondial în tehnologia și producția solară.

Trina Solar a atins un moment important în 2020, când a fost listată la Bursa de Valori din Shanghai.

Recorduri mondiale

În 2014, Trina Solar a pus piatra de hotar a transportului de peste 1GW într-un trimestru. De asemenea, am depășit recordul mondial de eficiență a celulelor solare de 7 ori în acel an. Până în prezent, Laboratorul cheie de stat pentru știință și tehnologie fotovoltaică a doborât 20 de recorduri mondiale privind eficiența celulelor solare și puterea modulului.

Nivelul de inovație și capacitățile tehnologice ale Trina Solar au permis să devină lider global prin stabilirea unor repere din industrie atât pentru calitate, cât și pentru eficiență.