Angajament pentru durabilitate

Despre VG Solar

VG Solar a fost înființată în Shanghai în ianuarie 2013 şi este specializată în dezvoltarea sistemelor de montaj solar PV, proiectare, producție, vânzare și instalare. Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori profesioniști de soluţii de montaj pentru echipamentele de energie solară, de la înființare, produsele au fost exportate în multe țări și regiuni.

VG Solar are echipă de inovare în cercetare și dezvoltare, către avangarda tehnologiei și explorează și practică în mod continuu. Produsele din procesul de cercetare și proiectare sunt în strictă conformitate cu standardele diferitelor țări, nu numai prin certificarea UL, TUV, Golden Sun, ci și prin introducerea activă a unui număr de sisteme de management internaționale precum ISO9001, MSA, FMEA etc. VG Solar a furnizat produse în China, Japonia, Thailanda, Australia, Germania, Malaezia, Filipine, Mexic, Olanda, Belgia și Chile și Regatul Unit, peste 30 de țări și regiuni din lume.

„Garanție de 10-20 de ani”

Durabil, preinstalat este angajamentul VG Solar. Materia primă este aluminiu 6005-T5 și oțel inoxidabil SUS304, utilizate pentru a preveni posibilitatea de rugină și coroziune. Toate consolele sunt preinstalate și acest lucru economiseşte multă muncă şi costuri pentru clienți la instalare.